HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Vaj vs. margarin

2007.12.17. 08:15 dobozosgourmand

Az index.hu tegnapi cikkében elemzi a vaj vs. margarin egészségesebb voltát. A szavazás állását elnézve a vélemények megosztottak, szóval úgy látszik csak nálam dől el a vita ott, hogy a vaj finom, a margarin pedig nem az. Arról már nem is beszélek, hogy a vaj nagyjából természetes termék, de próbálj meg margarint köpülni. És hogy melyik az egészségtelenebb? Kit érdekel? Nyilván mindkettő zsír, ennek megfelelően kell belőle fogyasztani.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr83266542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaga 2007.12.19. 12:10:05

Hello!
Azon szerencsés/tlen emberek közé tartozom, akik szinte egyáltalán nem fogyasztanak sem ebből, sem abból. Eme egyszerű tény ismeretében azt tanácsolom: haljon bele mindenki a saját kedvencébe! :) Egyébként, amíg éltem vele, volt egy kedvenc margarinom, Lilla Bords Eve volt a neve és nem (csak) az íze miatt szerettem, hanem a rajta található vigyorgásra ingerlő nyelvtani elemek miatt is. Próbálom idézni: " Smörgashalvarine. Kelemesen sós izul" Lehetett nem szeretni??? :) A teavaj meg az örök klasszikus, ami finom, de mivel nem kenhető, kockákra vágva meg sosem majszoltam, rövid idő után kiesett az érdeklődési körömből, ui. létfenntartási célzattal történő étkezéseknél(=hétköznap) útálok vele szöszmötölni, míg kiolvad....Üdv, kaga

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.12.19. 13:00:17

Smörgashalvarine, azzal kelek-fekszem :) Vajat egyébként én is csak pár dologhoz eszek, így: kuglóf, kalács. Nagyjából ennyi. Főzni viszont szoktam vele.

Bunny 2007.12.20. 09:20:49

Nekem az olivás bords eve a kedvencem, bár mióta főtt kaját eszem, igencsak megcsappant a margarin fogyasztásom.:) Ez még sósabb, mint a hagyomásnyos, de ennek ellenére, a vajas-mézes a legjobb vele..:)
süti beállítások módosítása