Kedves Jövőbeli Dobozos Gourmand,
A (túl)érett gorgonzola nem alkalmas kéksajt-salátadresszing készítéshez. A végeredmény keserű-hányásízű lesz, amitől keserű leszel és hányásízű lesz a szád.
Üdv,
Múltbéli Dobozos
Szervizüzenet a jövőnek
2008.01.28. 18:45 dobozosgourmand
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr65315139
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
