HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Párizsi jércemell, petrezselymes burgonya, szilvalekváros derelye (InterFood)

2007.11.23. 13:56 rettenetes

A párizsi bunda tocsog az olajban sajnos, nem nagyon volt leitatva/lecsöpögtetve. A húst nagyon elsózták, de egyébként állagra és minőségre rendben volt. A petrezselymes krumpli remek, és mintha nem szárított zöldet használtak volna, hanem rendeset, ami szintén jó pont, de az elsózás miatt ez csak 4/7.






A derelye dobozának kinyitása után az első szembeötlő dolog, hogy a tejfölös öntet mintha bele lenne száradva az aljába... Szerencsére az ízén nem érezni semmi furát, teljesen rendben van, akárcsak a derelye. Apropó, derelye: azt hiszem kb. az InterFood az első szállító, aki rendes lekvárt használ, és nem azt a szar ipari "szilva-ízt" (vagy hogy hívják, tudjátok, az a hitlerszalonna állagú cukros vacak). Nyugodt szívvel adok erre egy 6/7-et. A két fogás összesen 560 forintot kóstált.

Szólj hozzá!

Címkék: interfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr45239341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása