HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Megkésve bár...

2007.08.30. 14:11 rettenetes

...de azért ejtek néhány szót két múltheti rendelésről. Még mindig a FoodExpressz lát el elemózsiával, jövő héten viszont már Anyucika szállítja az ebédet. Az oldalukon a becézgetésektől és jópofizásoktól majdnem a falra másztam (valaki ezt tényleg mókásnak szánta?), gondolok itt az sütimüti és pici poci alkategóriákra az étlapon például. A kajájukban azért bízom, mert csupa jót hallottam róluk (bár a logóbotrány nem vetett rájuk túl jó fényt, de aztán az is tisztázódott). Na de lássuk, mit alkotott a FoodExpressz:

Milánói makaróni (gombás, sonkás, paradicsomos) - 495 Ft

Nem hittem volna, hogy milánói makaróniról egyszer ilyet írok, de ez nekem túl édes volt: a paradicsomszószba 100%, hogy cukor is került, méghozzá a kelleténél több (nem létezik, hogy paradicsom önmagában ilyen édes legyen). A sajt lehetett volna több, a darált hús rendben lett volna, de túl zsíros volt a cucc, sonkára nem emlékszem. (Megnéztem a fotót is, de tényleg darált hús volt). A gomba oké volt, végítélet: 3/7. Ez most kicsit mellément.



Túrós csusza baconszalonnával - 495 Ft

Ismét egy klasszikus étel, ezt viszont remekül készítették el: a tészta jó volt, a túró finom krémes, a szalonnakockák kellően sósak, és nem spóroltak vele. Nem egy diétás kaja az fix, viszont erre rá merem mondani, hogy egy hangulatos családi kisvendéglőben is simán megállta volna a helyét. Nem kérdés, 7/7.

3 komment

Címkék: foodexpress

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr81152956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bela 2007.08.30. 17:47:08

Hogy kerül a milánóiba darálthús???

rettenetes 2007.08.30. 20:27:38

Látod, ezt én sem értettem :) Lehet, hogy a sonka volt ledarálva (bár ezt kétlem). Mondjuk cukor sem kell bele, ez meg édes volt, szóval...

kakukk 2007.08.30. 22:40:19

engem inkább a baconszalonna zavar... ;)
süti beállítások módosítása