HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Coming up next: TotalFood Alexandra Súlykontroll Menü

2007.08.30. 12:49 dobozosgourmand

A gourmand ugye onnan ismerhető fel, hogy műanyag dobozból hangosan csámcsogva csillogó szemmel tolja magába a ehetetlen és minősíthetetlen minőségi alapanyagokból készült gasztronómiai furcsaságokat különlegességeket. A gourmand szeret enni és amikor a blogírásra elvesztegetett kalóriákon felülkeverednek a bevitt kalóriák, akkor a gourmand hízik. A dobozos fajta gourmand ilyenkor kicsit visszavesz, ezért szomorúan búcsúzik a tepertőkrémes kenyértől meg a brassóitól.

Holnaptól jön a TotalFood Alexandra Súlykontroll menüje, így az igazán izgalmas ételrendelések ismertetése rettenetes barátunkra marad. Természetesen én is írni fogok a TotalFood menüjéről (és remélhetőleg jókat), de annak visszatérő jellege miatt ez aligha fogja a kedves olvasókat a székhez szögezni.

Szólj hozzá!

Címkék: totalfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr17152873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása