HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Krumplileves, rizses hús (Egészségkonyha)

2007.12.17. 15:40 dobozosgourmand

Kedves olvasónk, Vera tanácsára ezen a héten az Egészségkonyhát teszteljük. Egyébként a mai napig megdöbbent, hogy vannak kedves olvasóink. Biztos vannak nem kedvesek is, meg kedvetlenek, én akármilyen olvasón őszintén meg vagyok döbbenve :)

Szóval. A rendelést péntek este jó későn adtam le, amibe valamelyest az is szerepet játszott, hogy a regisztrációm kicsit elnyúlt: a tájékoztató oldalon vagy 6x próbáltam rákattintani a jobb oldalt látható űrlapra, mire rájöttem, hogy az csak egy minta kép, ami ráadásul nem is úgy néz ki, mint az igazi regisztrációs oldal. Némi paranoiával  feltételezhetném, hogy minden egyes kattintásnál megszólal egy csengő a konyhában, a szakácsok meg dőlnek a röhögéstől, mindenesetre én is jól szórakoztam, köszönöm.

A rögös kezdetek után hétfőn mégis megérkezett a kaja, valamikor a reggeli órákban egy szatyorban, 3 heti megrendelőlappal előre (éljen az optimizmus!). Az dobozokon standard fémfóliás fedő van, ami erőlködés nélkül leválasztható a dobozról. Ezért roppant hálás vagyok, minden futárcégnek jön ez így össze.

Az első étel egy majorannás burgonyaleves 225Ft-ért. Kellemes, sűrű leves, házias leves, a krumpli nincs szétfőzve és a galuska is pont jó. Kezdetnek nagyon jó, rögtön osztok egy 7/7-et.

Zöldséges rizses húst (785Ft) rendeltem másodiknak. Nem kell rögtön a szívünkhöz kapni az ár láttán, ez ugyanis a fáma szerint minősített bioalapanyagokból készült, biorizzsel, bioborsóval, biohússal, bioszakács biokeze által. És meglehetősen finom is, az ízvilágot továbbra is "háziasként" jellemezném. Különösebben nagy relevációt nem vártam a dologtól, nem is kaptam (rizses hústól?), de rendben volt az egész. Ha a mai kajámhoz a sertéseket nem valami rossz ipartelepen tartották és egy tonna antibiotikummal nyomták teli reggelire, akkor megérte. 6/7 pont.

Mindkét étel esetében kiadós adagokat kaptam, ezzel eddig nincs gond, várjuk a folytatást.

Most pedig egy szervizüzenet a jövő számára:

Az egy hete hűtőben tartott gazpacho emberi fogyasztásra már alkalmatlan, bármilyen ezzel ellenkező információt kapsz az érzékszerveidtől. Pusztán egy kis tányér elfogyasztása után éjszaka rémálmaid lesznek, délelőtt pedig 595Ft + inflációt fogsz fizetni egy együttérző tekintetű patikusnak a Rennie Antacidumért. Egész nap úgy fogod magad érezni, mint a mosott szar. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, üdvözlettel: A Múltbéli Dobozos.

2 komment

Címkék: bio egészségkonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr18267023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bunny 2007.12.18. 08:43:15

:).
Na, örülök, hogy bejött, kíváncsian várom a továbbit, meg a cuki futáromat délben.:)
Gyorsan elolvastam minden posztot, amiről a tegnapi vizsga miatt le kellett maradnom.
Szerintem több kedves olvasó is van, és külön megtiszteltetés, h én is a kedvesbe tartozom. Elpirulok, mint a parileves.:D

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.12.18. 12:42:34

Köszi a tippet, eddig egész jó a kaja :)
süti beállítások módosítása