HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Bableves, gombafejek tésztával (Teletál)

2007.11.13. 11:16 dobozosgourmand

Akkor hát volt egy tejfölös bablevesem 255Ft-ért. A tegnapihoz hasonlóan megnyerő külső, sűrű, házias megjelenés, sok anyag. Annyira sok, hogy nem egy, nem kettő, de egyenesen három darab babérlevelet találtam benne. Kár, hogy az ízéből semmit nem éreztem, mert valami egészen durva mennyiségű fokhagymát rakott Lacibácsi a levesembe. Még most fél órával, egy kávéval és egy rágóval később is tisztán érzem, ahogy kellemes aromája átjárja légútjaimat, gondolom most egy ideig nem kellene 1.5 méternél közelebb mennem senkihez. Miért kell elrontani egy többé-kevésbé tisztességes levest ilyesmivel? 3/7.

Füstöltsajtos, parajos gombafejek, napraforgós penne tészta (525Ft), egészséges életmód menü (819Kcal, beszarás, egészséges lehet, de diétás nem). A tészta al dente, de sajnos nem házasodik a napraforgóval. Nem vagyok nagy chef, nem tudom, mi segített volna rajta, talán egy kis olivaolaj. A füstölt sajt, nos, az szerintem nem volt egy kiváló minőség. Mindegy, egynek elment, 4/7.

1 komment

Címkék: teletál

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr71227557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VeRo 2010.11.05. 10:19:40

Hát ez érdekes, én még nem kaptam ilyen kaját tőlük...pedig két hónapja folyamatosan tőlük rendelünk....MEG VAGYUNK ELÉGEDVE VELÜK!
süti beállítások módosítása