HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Tavaszi zöldségleves, csirkesaláta (Teletál)

2007.11.12. 11:53 dobozosgourmand

Ezen a héten a Teletál kajáját rendeltem pár napra. A webes megrendelés nagyjából rendben ment, a FoodExpress oldala nagyobb szívás. A futár 10:30-kor érkezett, ez is rendben van.

Tehát elsőként a tavaszi zöldségleves (225Ft). Levehető tetejű műanyagdobozban érkezik (szevasz FoodExpress!), első blikkre igazi kraftos-sűrű, házias külsejű leves. Mikróba be, mikróból ki, teszt. Hinnye. Nem mondom, hogy könnyek között törtem ki a csalódástól, de ennél többet ígért a megjelenés, a végén igaza lesz goes kollégának. Eperlevél-tészta, kockázott ződek, borsó, paprikás alap, ebből kapunk egy enyhén túlsózott, jellegtelen löttyöt. Pedig fűszer is volt benne, láttam. Nagyon halovány kezdet, 3/7, még épp ehető.

Főételünk egy nyári csirkesaláta (alcíme "csirkemell tojásos, gombás zöldségeken mustáros öntettel"), 430Ft-ért. Ühmpff... Hát na. Szintén levehető tetejű műanyagdoboz, a megjelenés egész gusztusos. A zöldségek a szokásos instant fagyasztott vackok, de legalább nem a legrosszabb minőségből: sárgarépa, karfiol, gomba, kukorica. Csirkemell annyi volt rajta, amennyi látszik, azaz legfeljebb 1,594dkg. Mivel fűszerező értéke nincs, így kár is volt bele. Az öntet egy lazábbra fogott, kicsit mustárosabb majonéz volt. Hát nem is tudom, értem én, hogy olcsó, de akkor is. 5/7, tisztességes iparosmunka, semmi több.

2 komment

Címkék: teletál

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr50226281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minona 2008.10.31. 17:37:31

Most rendeltem először és utóljára a TeleTáltól.Tegnap rántott, töltött pulyka volt kukoricás rizzsel.5 szem kukorica volt 20 deka rizsben és a prézli a húson majdnem szenes.Ma Pulykamellcsíkok, zöldséges sült tésztával. Namármost a pulykamellcsík kocka alaku, a zöldséges sült tészta alatt párolt zöldségekbe kever szétfőtt szélesmetéltet értettek. Extranagy csalódás volt számomra.

VeRo 2010.11.05. 10:17:42

Két hónapja rendelek a Teletáltól és nagyon szeretjük, nekem eddig semmi rossz tapasztalom nem volt, ellentétben a City Foodal. Na azt mellőzzük!!
süti beállítások módosítása