HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Zellerkrémleves, sertés aprópecsenye (FoodExpress)

2007.10.29. 12:17 dobozosgourmand

Tehát, a mai ebéd. Először a könnyű zellerkrémlevesnek keresztelt étel: ez kiváló volt. Zellerdarab ugyan nem sok volt benne és ami volt, az is erősen szétfőtt, de azért megkapja a 7/7-et, egyrészt mert az áráért egy fél literes kólát se kapok (295Ft), másrészt valóban ízletes volt.

Aztán a második fogás, egy kerek O betű, azaz sertés aprópecsenye zöldségkörettel (650Ft). Na ez egy kurva nagy lenyúlás. Kb. 3dkg aprópecsenye egyébként finom mártásban és mellédobva néhány deka vegyes fagyasztott zöldség, az elérhető legrosszabb minőségből (bébirépa, zöldborsó, nyikorgós sárga zöldbab, nyomokban gomba). Nagybazmegek között kiettem a bébirépát és a zöldborsót, a maradék kuka. Brokkoliszezon van bazmeg, tessék azt venni a piacon, meg karfiolt meg friss répát. Megpárolni, meg mellé jöhet rizs, mert ezt a szemetet senki se tudja jó érzéssel megenni. 2/7 és csak azért, mert jó napom van. Bazmeg.

Szólj hozzá!

Címkék: foodexpress

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr1211734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása