HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Dijoni buci (Il Treno)

2007.09.10. 12:50 rettenetes

Ma valahogy nem volt kedvem klasszikus értelemben vett egytálételt fogyasztani, ezért rendeltem egy dijoni bucit az Il Trenóból (Fehérvári út, 1290 Ft).

Mi is ez tulajdonképpen? Valahová a hamburger és a gyros közé tudnám tenni, kenyértésztából cipót sütnek, félbevágják, megpakolják dijoni mustáros sült csirkével, baconnal, füstölt sajttal, jégsalátával, uborkával, paprikával, paradicsommal, ezt leöntik tárkonyos majonézes öntettel. Jól hangzik, jól néz ki. A zöldségek frissek, nagy szelet füstölt sajtot kapunk. A hús sajnos már nem ilyen jó, mintha nem sült volna át rendesen, rajta hagyták az inas részt, amit nem tudtam átharapni, csak nyúlt mint a rágó. A cipó vagy nem sült át rendesen, vagy eláztatták a zöldségek levei, nem tudom, de ez sem volt valami jó.

Bár nagy adagot kaptam, az ár/érték arány tekintetében akkor sem érte meg az 1290 forintot.

Értékelés: 4/7 (ha az árat nem vesszük figyelembe, akkor 5/7).

Szólj hozzá!

Címkék: il treno

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr40162612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása