HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Mediterrán pulyka hasábburgonyával (Főzelék Falva)

2007.08.30. 14:44 rettenetes

Amikor elfelejtem a heti rendelést feladni, akkor olyan kaját hozatok, amiről majdnem biztosan tudom, hogy nem fogják elrontani. Van jópár ilyen "vészkajám", ezek egyike a mediterrán pulyka hasábburgonyával a Főzelék Falvától (a rendelést a NetPincéren keresztül adhatjuk fel). Igaz, hogy az árszint kissé magasabb (1349 Ft), viszont tényleg garantált a minőség. Lássuk, mit takar a név: a (már előresütött) pulykamellet megrakják minden jóval (feta, paradicsom, póréhagyma, sajt, olívabogyó), majd kisütik (kemencében, gondolom én). Egyszerűen nem tudok belekötni, mert a krumpli jó, sajtot bőségesen kapunk, a hús szintén remek, a póréhagyma és a paradicsom friss. A kiszállítás is gyors volt, az ízek összhatása kiváló, ezért 7/7.

(Hozzá kell tennem, hogy nem minden kajájuk ilyen remek, de ez valahogy mindig jól sikerül nekik, legalábbis amikor én rendelek. És gyorsan kihozzák.)

7 komment

Címkék: főzelék falva

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr1152987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.mano 2007.08.30. 23:48:30

fu, nekem is ez tőlük a kedvencem :D Az egyik legjobb amúgy az étterem szvsz.
De a netpincért listájáról az ínyenckonyha a legjobb (és legdrágább). Azoktól szinte képtelenség rosszat rendelni.
Ettől a kettőtől rendelek többnyire, sok mással bebuktam. Pizzát viszont a Jekylltől! Az náluk nagyon jó!

jóétvágyat!

rettenetes 2007.08.31. 07:35:51

Nálam a Theo Papa is be szokott válni, bár mostanában volt egy-két baklövésük... Jekyllt kipróbálom, kösz a tippet :) Sosem tudok dönteni a pizzások között, annyian vannak.

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.08.31. 07:36:33

.mano, az Inyenckonyha nekem is a "szívem csücske", egyedül egy dolgot nem tudnak kiválóan csinálni: a sült krumplit. Nekem úgy tűnik, hogy a nap elején (vagy ami rosszabb, előző nap...) lesütnek egy jó nagy adagot és utána azt kapod egész nap. Nem értem, hogy miért pont a sült krumplival kell így kiszúrni, ha minden más tényleg nagyon jó.

Ott a nagy kedvencem a pulykahúsos tésztasaláta... eszméletlen :)

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.08.31. 07:37:13

rettenetes, te ne kommentelj, hanem gyere dolgozni, a jobbak már bent vannak a cégnél! :)

rettenetes 2007.09.05. 16:40:43

Hmm... Nekem eddig ilyen gondom nem volt. Remélem nem kurvul el a Főzelék falva :)

asd 2007.09.05. 17:39:36

na kipróbáltam mert jól nézett ki, elég gyorsan kiszállították (kb 1 óra alatt), az ízétől annyira nem puhantam el, meg a pulyka sem volt elég igényesen elkészítve benne (pár helyen igencsak vághatatlannak bizonyult), meg picit kihűlt mire ideért + ebből kifolyólag a krumpli is átázott a párától...

egynek elment, de nem hiszem hogy rászokok...

G 2008.09.19. 16:36:17

Sziasztok!

Én is rendeltem a főzelékfalvától, de nekem nagyon nem jött be. Carbonara-t kértem sok sajttal, amit meg is kaptam, 200 Ft plusz feltét díjért, amit előre nem közöltek, de a számlán rajta volt. Az étel pedig nem volt finom. Nem finom vékonyra vágott sonka volt rajta enyhén átpirítva, hanem egyszerű baconszalonna, ami valószínűleg egyáltalán nem volt minőségi, ezt lehetett érezni az ízén is az illatán is. A tészta jó volt, dehát azt nagyon nehéz elrontani. Sajnos nem tudtam megenni az egészet a szörnyű bacon miatt, és tejszín sem sok jutott rá. Gesztenyepürét kértem desszertnek, aminek az egyik felére tettek tejszínhabot, ami szintén a legolcsóbb flakonosok egyike lehet, borzalmas ízzel, a másik felére nem jutott egy kicsi sem, így eléggé száraz és jellegtelen volt az egész. Lehet, hogy én fogtam ki a szakácsok rossz napját, de megfogadtam hogy tőlük soha többet nem rendelek. Amit merek ajánlani a Pizza King, szerintem finom vékony tésztás pizzáik vannak, a Full House étterem, bár drágák, de finom és jó adag. La corte és a Don Corleone is kellemes csalódás volt. Szép napot mindenkinek
süti beállítások módosítása