HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Alfredo spagetti / Inyenckonyha

2007.08.15. 13:42 dobozosgourmand

Vannak napok, amikor kár is felkelni: kora reggel szívás a munkahelyen, megjön az autopályabüntetésről a csekk (ráadásul nehéz eldönteni, hogy ki volt a hülyébb: a kutas, hogy elütötte a rendszámot vagy én, hogy nem néztem meg), a megrendelt headsetet szállító futár csak nem akar megérkezni és még a reggeli is elmarad.

A food addict ilyenkor kárpótolja magát egy jó kis ebéddel, ezúttal az Inyenckonyhától, akiket nagyon szeretünk, mert a kaja kiváló és stabil 50-70 perc a kiszállítási idő. Ma ennek megfelelően cirka 1 óra és 45 perc kellett, hogy megérkezzen az Alfredo spagettim (1460Ft). 1 óra 30 körül beszélgettem egy jót a diszpécserrel, aki ugyan nem volt biztos benne, hogy már elindult a kajám, viszont biztosított róla, hogy bolondokháza van náluk. A kicsit később érkező futár hozzátette, hogy egy futár mínuszban vannak, hence the delay. Én tényleg megértő vagyok, de azért jól esett volna, ha ingyen van a kaja ennyi késés után. Igaz, nem hűlt el, ellenben tűzforró volt és ha tényleg én voltam az 5. megálló a futár útján, akkor vagy az ételhordó táska hőszigetelése veri az űrrepülőét vagy a tűzhelyről egy hegesztőmaszkos fószer vette le óvatosan egy hosszú fogóval a tésztát.

Ja, tészta, az remek volt (sajt-tejszín-gomba-sonka-spagetti), szokás szerint egy raklapnyi sajttal a tetején és akkora adag, hogy képtelenség egyszerre megenni.

Mivel a kiszállítással kapcsolatban nem szokott lenni gond, ezt most hagyjuk ki a pontozásból, így lesz 6/7 pont (mert lehetne kicsivel olcsóbb).

2 komment

Címkék: ínyenckonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr42140570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

losersteve 2007.09.06. 16:40:18

Üdv!
Ennek az inyenckonyhánaak van webes elérhetősége?

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.09.07. 08:29:25

losersteve, a www.netpincer.hu-n keresztül tudsz tőlük rendelni. Érdekes, de az Unikornis étterem úgy tűnik, hogy ugyanaz, mint az Inyenckonyha (esetleg egy másik telephelyük, nem tudom). Mindenesetre ha az Inyenckonyha nem szállít hozzád, tőlük még mindig rendelhetsz.
süti beállítások módosítása