HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Gyümölcsleves?

2007.08.14. 15:47 rettenetes

Ma megint FoodExpress, méghozzá tejszínes eperkrémleves (295 Ft) és csirkehúspogácsa mustáros-tejszínes öntettel és jázmin rizzsel (450 Ft). Ennyi, ha külön rendeljük, viszont takarékos menüben 595 összesen.

A levessel indítok, nem fröcskölöm össze magam, szépen erőlködés nélkül lejön a fólia egy darabban. Azért ennél kevésbé homogén levesre számítottam, egy darab epercafatka sincs benne, csak lötty az egész. Ízében határozottan ott van viszont a gyümölcs, ha nem is jelentősen: a cukor dominál. Bár én határozottan édesszájú vagyok, ez már nekem is picit sok, de még az ehető határokon belül vagyunk. Nem is vártam jobbat, szóval az ár/érték arányt figyelembe véve 5/7 pont.


A csirkehúspogácsa a menzás vonalat erősíti, de éppenséggel ehető és mindjárt kettőt kapunk. Nem rossz, de semmi extra, szokásos fűszerezés (só-bors-paprika), kicsit jobb volt mint az agyonszójázott, fagyasztott húspogácsák. A mustáros-tejszínes öntet kellően kiegyensúlyozott (pont annyi mustár, amennyit a tejszín még elbír), a rizs ugyanolyan, mint tegnap. Ez is 5/7 pont.

Mindkét étel laktató volt, 595 Ft-ért a kettő együtt nagyon megérte. Most büfizgetek a húspogácsától.

Szólj hozzá!

Címkék: foodexpress

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr20139891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása