HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Big City Food II.

2007.08.10. 11:50 dobozosgourmand

Ma a CityFood CityMix menüje volt terítéken (hehe): rántott mozzarella petrezselymes burgonyával és rakott palacsinta csokiöntettel, mindez 570Ft-ért. Hát van benne R betű rendesen, tényleg.

Kicsit meglepett, hogy a rántott mozzarella ugyanolyan kis dobozban érkezett, mint a desszert, de így visszanézve a rendelést ezt méltányosnak mondanám. A sajt kicsit ízetlen, a petrezselymes krumpli meg szintúgy, bár összességében különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül fogyasztható. 5/7 pont.

Ugyanígy a rakott palacsinta: csoki(puding)os öntettel, nyomokban dióval, mazsolával, halványan mintha meggyet is éreztem volna rajta. 6/7. Vár! vár!... "Animális tanninok", ezt mindig le akartam írni.

Amit nem vágok, az a súlyeloszlás. Mindkét dobozra az volt írva, hogy 250g +- 10%. A cégnél ugyan nincs mérleg, de a rakott palacsinta ha nem volt 2x olyan nehéz, akkor... uh, hát akkor rossz a súlyérzékem.

Na jó, összességében 6/7 pontot kap a mai menü, mert ilyen áron még egy tábla jobbféle csokit sem lehet venni.

Ezzel egyelőre lezárul a CityFood-os teszt, az elmúlt 4 nap benyomásai alapján a summázat: futár rendben, korán jön, a csomagolás teljesen jó (ki lehet bontani... KI LEHET BONTANI!!!), a minőség egyenletes menzai színvonal, az árak a földön járnak, laposkúszásban. Átlagos Dobozos Gourmand Elégedettségi Index: 6/7.

4 komment

Címkék: cityfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr93136750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KTamas (törölt) 2007.08.11. 01:44:43

Munkahelyen egy ideig Cityfood volt, ami általába az ehető és az ehetetlen között egyensúlyozott. Majd kipróbáltam Anyucikát és nem néztem vissza...

rettenetes 2007.08.11. 08:38:23

Anyucikával mi is szemezgetünk egy ideje, jövő hét utáni héten szerintem bepróbáljuk :)

kovpeter 2007.08.12. 10:53:29

Hehe :-), ezt az anyucikát én is ki fogom próbálni. Jövőhét utáni héten a Teletálat próbálom, utána pedig anyucikát. :-)

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.08.13. 12:15:21

kovpeter, kiteszteljük neked :) A Teletállal amúgy már van némi tapasztalatom, de összességében nem győzött meg, sűrűn előfordult, hogy túlsózták a kaját.
süti beállítások módosítása