Emlékeim szerint (javítsatok ki, ha tévedek) ennek az ételnek valahogy így kellene elkészülnie: hússzeleteket besózzuk, zsemlemorzsában megforgatjuk, kevés olajban elősütjük. Ezután a szalonnát zsírjára piritjuk, a zsíron a hagymát kicsit megfonnyasztjuk, majd pirospaprika, natúr lecsó, gomba és tejföl megy bele. Kifőzzük a csuszatésztát, összekeverjük a cuccal, jénaiba (vagy valami tűzálló tálba) be, húst rá, arra tejfölt, majd sütőben szépen összepirítjuk. Nem egy diétás kaja, de jól hangzik, nemde?
Namost amit én kaptam: két szelet natúran kisütött cipőtalp (akárcsak tegnap, ez a hús dolog úgy látszik nem megy nekik), rádobva valami iszonyatosan szétfőzött tésztára, amit átjárt a nem túl finom szalonna zsírja. Ja, volt benne pár darab gomba is, meg pirospaprika és tejföl nyomokban. Összesütve tuti nem volt, a hús a többi összetevővel csak akkor érintkezett, amikor beledobták a dobozba.
Hozzá kell tennem, hogy két nagy húst kaptam és baromi nagy adag tésztát, de nem volt finom és a felét kidobtam. 535 Ft-ba került egyébként.
Értékelés: 3/7 megint. Ajjajj. Pedig írnék én dicshimnuszt is szívesen...
(a kép minőségéért bocs, sötét volt a konyhában és a telóm erre volt képes az adott fényviszonyok között)
Dorozsmai sertésszelet csuszatésztával (InterFood)
2007.11.14. 14:22 rettenetes
2 komment
Címkék: interfood
A bejegyzés trackback címe:
https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr24228916
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Zsuzsi · http://zsuzsifoz.blogspot.com 2007.11.14. 16:45:50
Én az Interfoodtól rendelem az ebédet, nekem ízlik, főleg a menzánkhoz képest, ami saját konyhás, mégis ehetetlen. Ezeknél a kajarendeléseknél szerintem egy aranyszabály van: egytálételeket, főzeléket, ragus kajákat, tésztás dolgokat kell rendelni, a roston/natúr sütött dolgokat felejtsd el,ezek eleve mikróban melegítve már nem jók. Egyszer rendeltem dorozsmai molnárpontyot, az viszont össze volt sütve, rendes lecsóval.
rettenetes 2007.11.15. 08:05:48
Zsuzsi: tudom, de ennek pont hogy nem natur/roston husnak kellett volna lennie, hanem a tesztaval egybesutottnek. Felreertes ne essek: nem varok el ettermi szinvonalat, csak egy jo ar/ertek aranyt, akarmit is rendelek. Amiket emlitettel, azok valoban az alacsonyabb kockazatu kajak, de tapasztalataim szerint igenis van olyan kajaszallito, aki pl a roston sult husokat is jol tudja elkesziteni (Anyucika), ragus kajakban meg a Foodexpressz remekel, de nekik meg a desszertjuk bena...
Mindossze arrol van szo itt, hogy valoszinuleg az InterFoodnak meg nem tapintottunk ra az erossegere, de remelem hamarosan ez is bekovetkezik :)
Mindossze arrol van szo itt, hogy valoszinuleg az InterFoodnak meg nem tapintottunk ra az erossegere, de remelem hamarosan ez is bekovetkezik :)