HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Fahéjas almaleves, pulykasült (FoodExpress)

2007.11.09. 13:39 dobozosgourmand

Fahéjas almaleves (340Ft): Teljesen rendben, fahéj csak a jó ízlés keretein belül, meglepő mennyiségű szárazanyag-tartalom (értsd: alma). Ennyiért naná, hogy jó. 7/7.

Cajun fűszeres pulykasült (450Ft): Hát, na. Ezt nem sikerült annyire elkapni. Viszonylag sok rizs, kevéske szalonnakockával tarkított pulykacombszeletek cajun fűszerkeverékkel meghintve (a jellegzetes izzadtságszagból kiindulva). Kevés szaft, a rizsre közel nem jutott elég. 4/7 pont.

Tényleg, nem tudja valaki, miért van izzadságszaga a cajun fűszerkeverékeknek? Én értem, hogy délen meleg van, de a szárított fűszerek elmélyült tudományos ismereteim szerint nem hűtik magukat párologtatással, igaz?

FoodExpressileg pihenni fogok jövő héten és a Teletálat veszem górcső alá, ott is főként az alacsony kalóriatartalmú kajákat, úgyhogy ki fog derülni, mitől kevés az energia bennük: az adagcentizés vagy a bölcs alapanyagválasztás és elkészítés dominál.

Kellemes hétvégét minden kedves RSS olvasónak.

2 komment

Címkék: foodexpress

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr46223470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goes 2007.11.10. 23:24:07

A Teletál a legrosszabb az összes közül (=menza). Nem olvastam sokat vissza, de az én ajánlatom az Interfood.

dobozosgourmand · http://dobozosgourmand.blog.hu 2007.11.12. 07:36:03

Goes, ez most nem dobott fel :) Mindenesetre a hétre a rendelés már rögzítve van, csütörtökig Teletálon kell éljek, meg persze amit otthon főzök.
süti beállítások módosítása