Mozzarellás, gombás csirkemell, snidlinges tört burgonya 595 forintért, mondja az étlap. Arról nem szólnak, hogy megszórják egy valag pirospaprikával és őrölt köménnyel. De most komolyan: mozzarella + pirospaprika + kömény? Ez hogy jön össze? Ez nekem túl magyarosra sikerült így, mondjuk szerencsére (?) kevés mozzarellát kapunk az egyébként nem rossz sült húsra, a gombával sincs igazán probléma. A törtburgonya valójában vizes krumplipüré, 2 µ-nyi snidlinggel. Ehető volt végülis, csak az étel megnevezéséhez nem tudott felnőni.
Értékelés: 4/7
Anyucika - 2. menet
2007.09.11. 14:00 rettenetes
Szólj hozzá!
Címkék: anyucika
A bejegyzés trackback címe:
https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr44162616
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.