HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

TotalFood Alexandra I. szakasz 1. nap

2007.08.31. 12:30 dobozosgourmand

Futár rendben, tíz előtt érkezik, fizetek, megkapom a péntek-szombati kaját két műanyagszatyorban. Megkérdezi, hogy a 10 körüli szállítás megfelel-e a jövőben is (megfelel).

Reggeli: Zabkása körtével. Korrekt cucc, nem tudom, hogyan lehetne jobbá tenni, így 7/7.

Tízórai: Gyümölcszselé, almából és frissnek tűnő málnából. 7/7.

Ebéd: Pontyfilé zabkásával. A fejem fölött egy kurva nagy nyálkás pontyot lóbálva kergetném ki a világból, aki ezt összehozta. Sok ismerősöm utálja a halat, szilárd meggyőződésem szerint azért, mert párolt ponttyal kezdték a halevészeti karrierjüket. (Szerintem) a tavi halak eredendően posványízűek, így ehetővé csak az alapos sütés vagy a határozott fűszerezés teszi őket (pl. halászlé). A TotalFood a tejszínes párolt pontyra még rátett egy lapáttal, amikor kiválogatott nekem egy hájas-bőrös (hal. hájas. bazz. BAZZ!) részt meg egy-két csigolyát a gerincből. Az egész halas rész ment a szemétbe, a zabkását, az zöldspárgát és a brokkolit betoltam. A kis híján öklendezéssel végződött kaland értékelése: 1/7, de ez csak a köret miatt.

Egyébként ha már diétás kaja, lássuk, mennyit a fogyókúrás értéke. Start 92 kilóról, az irány remélhetőleg déli.

Szólj hozzá!

Címkék: súlykontroll alexandra totalfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr55153785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása