HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Zellerkrémleves, Sonkás juhtúrós rakott burgonya (InterFood)

2007.11.16. 10:52 rettenetes

Tegnapi imáim meghallgattattak: A zellerkrémleves egyszerűen remek, a kenyérkockák külön csomagova érkeznek, amiért szintén piros pont jár. Ennek mondjuk szerintem egyértelműnek kellene lennie, de volt már rá példa más szállítónál, hogy a kajával összeszottyasztva kaptam... broággghh! A kenyérkockának pont az a lényege, hogz ropogósságával egyensúlyozza a szaftos étel vagy leves krémes textúráját. Vagy mi. A lényeg: a leves kitűnő volt, 6/7. Máskor is rendelném, 345 Ft-ba került, megérte.


A sonkás juhtúrós rakott burgonya már nem volt ilyen jó, csak erős közepes: bár a krumpli csodás volt, túl sokat kaptam belőle a gyér mennyiségű főtt tojás és sonka mellé (utóbbi igen gyenge minőségű volt). Juhtúrót csak nagyon alapos kutatás után tudtam benne felfedezni, nevetségesen keveset tettek az ételbe. Ezt én nem nevezném juhtúrósnak. Ez így ebben a formában csak egy 4-es a maximális 7 pontból, de talán inkább 3.5, mivel 585 Ft volt. Annyit nem adnék érte megint.

A mai ebédem után eldöntöm, hogy jövő héten is tőlük rendeljek-e.

Szólj hozzá!

Címkék: interfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr58230930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása