HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

TotalFood Alexandra I. szakasz 3. nap

2007.09.03. 12:48 dobozosgourmand

A mai felhozatal:

Reggeli: Fetasajt kígyóuborkával jégsalátán + Wasa kenyér + tea. Nem ez az első alkalom, hogy Alexandra menüt eszek és előzőleg is frászt hozta rám a menü uborkafetisizmusma, de ez most egész jól esett. A másik fétis a menüben a spárga, ebből remélem idő közben visszavettek. Nem mintha bármi bajom lenne a spárgával, de ha a dear valued olvasó evett már nagyobb mennyiségben spárgát és nem szóltak neki előre, akkor őt is biztos sokként érte a spárgafogyasztás utáni első pisálása látogatása a toaletten. Én nagyon konkrétan elkezdtem keresni, hogy honnan támad a szennyvíz az irodában. Miután otthon ez megismétlődött, sikítva eldobtam mindent a kezemből és kimenekültem a vécéről. Na mindegy, reggeli, az 7/7, végülis jó volt, ha nem is teljesen az én ízlésem.

Tízórai: Ringló szilva. Képzeld el, hogy napozás közben valaki elkapja a nyakad, belevág egy ládába, aztán műanyag fóliába csomagolva kiszállít egy 92 kilós faszinak, aki kettétép, belédharap és még csak nem is igazán ízlel neki. Szar nap, nem? Még szarabb, ha le se barnultál eléggé előtte. 5/7. Da Silva El Ringo, méj jú reszt in písz(iz).

Ebéd: Joghurtos karalábéfőzelék + szárnyas meat loaf and I would do anything for love. A főzelék korrekt, bár néhol benne maradt kevés fás karalábé is, azonban a szárnyas meat loaf and I would do anything for love sótartalmához egy évig törte a követ egy sóbányász. 4/7.

Tízórai: Cseresznye (kompót). Meggy volt az inkább, abból is a legsavanyúbb fajta. 2/7.

Vacsi: Főtt csirkecomb vele főtt zöldségekkel. Ránézésre mintha formaldehidben állt volna, de az íze meglepően jó volt. Mindazonáltal az ételt a szemünkkel is élvezzük, így 4/7.

 

És akkor most együtt, újra, énekeljük hogy ...and I would do anything for love!

Szólj hozzá!

Címkék: love alexandra totalfood meat loaf

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr77156304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása