HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Gyümölcsleves lv. 2

2007.08.15. 14:23 rettenetes

Ma ismét gyümölcslevest rendeltem (vegyes gyümölcsleves 260 Ft), csak hogy átfogóbb képet kapjunk a dologról, valamint mákostésztát (430 Ft, cukros kedvemben voltam).

A leves megintcsak könnyedén nyílik, viszont érthetetlen módon ez most tele van gyümölcsdarabokkal! Ez azért is meglepő, mert olcsóbb, mint a tegnapi eperkrémleves, amiben ilyen "extra" nem volt. A cukor most is megszaladt, valójában tökugyanolyan mint a tegnapi csak eper helyett meggyel és barackkal. Legyen 5 és fél pont a gyümölcsök miatt.

A mákostészta is remek volt, külön dicséret a csomagolás miatt, mert a mákos cukor és a tészta külön nyitható rekeszekbe került, így a tészta nedvességtartalma nem ragasztotta össze az egész cuccot egy hatalmas mákoscukorkába. Főzésileg olyan al dente + 2 (saját skálán :) Ez szerencsére nem émelyítően édes, pont jó.
Összességében 6/7, de hozzáteszem: ezt kb. olyan nehéz lett volna elrontani, mint egy vajaskenyeret.

Szólj hozzá!

Címkék: foodexpress

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr78140624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása