HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Fűszeres rizzsel töltött csirkecomb zöldségágyon (TotalFood)

2007.08.09. 13:01 rettenetes

Előrebocsátom, hogy a kritika alant (és az összes jövőbeni kajakritika) szubjektív véleményt tükröz, nem célunk egyetlen céget sem a porba döngölni. Ha jó minőséget kapunk, dícsérünk, ha nem, akkor oltunk, ilyen egyszerű a képlet. A kritika mindig az adott étekre igyekszik koncentrálni.

Ma a TotalFood Wellness ebédje került a tányéromra. Kibontás után egész biztató volt a látvány, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (bár a véres hústerületeket már ekkor baljósnak éreztem).

A csirkecomb egyáltalán nem volt átsütve, a belső részek véresek voltak, úgyhogy az első falat után undorodva kaparásztam ki a fűszeres rizses tölteléket további kóstolgatás céljából. A "fűszeres" az itt majorannaként értelmezendő, nem volt finom. A zöldségágy viszont meglepően ehetőre sikeredett annak ellenére, hogy mirelit alapanyagokból készült, úgyhogy azt betoltam, a többi a kukában landolt.



Az étel 690 forintba került, amiért nem is vártam el éttermi színvonalat, de azért jó lett volna, ha a húst is ehetőre csinálják (ha nem is finomra), azaz átsütik, esetleg són kívül más fűszereket is bevetnek ezügyben (nem csak nyers volt, hanem teljesen natúr is). A köretért viszont sok a 690 Ft, ezért az ár/érték arány így igen siralmas.





Ítélet: 2/7, de csak a köret miatt.



2 komment

Címkék: totalfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr78135981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pepó 2007.08.11. 18:22:07

Nagggyon jó ötlet szétcincálni ezeket a dobozos kajaszállítókat. Sajnos sokan rászorulnak, hogy ilyen kajákat egyenek ebédre. (én is csináltam egy időben) Némelyik katasztrófális. A FoodExpressz például tapasztalataink szerint mindent túlborsoz, az összes levesük hasonló ízvilágú (sós-borsos). A legjobb, amit találtunk, a Totalfood volt (még tavaly ettük), a Tőzsdeételfutár, most a kollégák Teletálaznak.
A to be belong kifejezés szerintem nem érvényes. Tehát helyesen All your lunch belong to us. Már csak azért is, mert passzívan to be belonged lenne. Aztán javíts ki, ha tévednék! :-)
Egyébként csak így tovább!

rettenetes 2007.08.12. 09:16:58

A cím eredete:

tinyurl.com/69rzz

Szóval direkt helytelen, engrishül van :)
süti beállítások módosítása