HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Rántott csirkemell csíkok görögsalátával (Főzelék Falva)

2007.10.10. 17:39 dobozosgourmand

Ez lenne a tegnapi ebédem, úgyis mint rántott csirkemell csíkok görögsalátával. megrendelve a Netpincéren a Főzelék Falvától, bankkártyával fizetve. Kitérő: maga a bankkártyás rendelés elég egyszerű és bár némiképp zavaró az átirányítás a bank oldalára, annyi baj legyen. Egy szívás van vele, így általában több borravalót hagyok. Nem mintha az 1399Ft-os árra kiszámolnám a 139Ft-ot, de így sokkal inkább hajlamos vagyok kerekíteni. Olyankor viszont jól jön, amikor nincs nálam készpénz / kevés van nálam / szükségem van épp rá / csak nagy címletem van és nem akarok a futárral kitolni.

Visszatérve az ételre: futár érkezés rendben (1 órán belül, nem mértem pontosan), mennyiség rendben, a minőség gyenge közepes. Úgy értem, az ételkiszállítók között közepes, egy étterembe nem mennék vissza újra, ha 1 399Ft-ért ezt kapnám. A görögsaláta rossz minőségű alapanyagokból készült és nem volt kimondottan friss. Az uborka már unta az életét, a paradicsom szintén ízetlen volt, a fetasajt valami jellegtelen szivacsos-sós formában szerepeltette magát (legalább kevés volt benne), a TV paprika meg nem tudom, mit keresett benne. A séf mellett szóljon, hogy a lehetőségekhez képest nem rontotta tovább a salátát, legalább fűszerezve nagyjából ízlésesen volt. A dobozos gourmand parasztja viszont azért rendel görögsalátát, mert harsány nyári ízekre vágyik, üde-friss uborkára, ízes paradicsomra, sós fetakockákra, kellemesen csípős lilahagymára, olivára és ezt teszi októberben. A helyzet az, hogy ilyenkor is meg lehet oldani. NANÁ, hogy drágábban, de ez aligha kell érintse a tisztelt fogyasztót.

A csirkemellcsíkok szórakoztatóak voltak a maguk legfeljebb 3mm és 0.1 mikrométer közötti vastagságukban, amit 1mm vastag panír hangsúlyozott ki. A konyhai előkészítő az előző munkahelyén tuti elektronmikroszkóphoz készített metszeteket. Mindegy, az elkészítési mód keresztségben a csirkemellchips nevet kapta tőlem és egyébként egy üdítő koncepciónak tartom: gazdaságos a maga "hoztam is valamit meg nem is" módján, de ízetlennek végülis nem mondható.

Összefoglalva, ez egy masszívan túlárazott cucc, ami elmenne egy sarki kifőzdében 600Ft-os áron, de így sajnos egy 3/7 ponttal kell díjazzam.

Szólj hozzá!

Címkék: bankkártya főzelék falva netpincér

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr57192504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása