HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Sajttal, paradicsommal sült csirkemell (Anyucika)

2007.09.07. 17:13 rettenetes

Ennél a kajánál legalább van viszonyítási alapom, hiszen a FoodExpressznél ez visszatérő étel az étlapon. Azt kell mondjam, hogy az Anyucikánál sokkal, de sokkal jobban készítik: a csirkemellre paradicsomot és reszelt sajtot tesznek, kisütik és rizzsel tálalják, ilyen egyszerű. És hogy miért jobb Anyucika verziója:
  • több csirkemell
  • több paradicsom
  • megszórták bazsalikommal (igaz, hogy csak szárítottal, de akkor is)
  • vegyesen került rá füstölt és sima sajt

Egyedüli negatívumként talán a sajt gyér mennyiségét tudnám felhozni. Ez biza 6/7.

Rendeltem desszertet is, ebben megintcsak rávernek a FoodExpresszre. Szép, nagy adagokat kapunk, ma éppen almás mákos rétes volt soron. A rétes akkor jó, ha van töltelék dögivel, na ebben volt. A tészta csak sima előregyártott réteslapból készült, de egy dobozos kajakiszállítótól nem is várom el, hogy helyben gyúrják a tésztát. A tészta rész ezek miatt enyhén papírízű, de úgyis a töltelék a lényeg, az meg finom, sok mákkal és almával. 6/7 ez is.

Anyucika tesztünket ezennel egy időre pihentettük volna: a következő áldozat az Ízszervíz lesz majd ha minden igaz, de olyan szörnyű a rendelési rendszerük, hogy egyelőre elriadtam. Nem volt szabad 2 órám ezzel szórakozni... Szóval folytatódik Anyucikás sorozatunk, kisebb megszakításokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: anyucika

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr62160427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása