Legalábbis köretként. Nemrég még szilárd meggyőződésem volt, hogy a toplista így fest:
- A krumplit megfőzzük, elnegyedeljük, majd olivaolajon kicsit előpirítjuk és friss rozmaringgal összeforgatva néhány percig tovább pirítjuk.
- A krumplit megfőzzük, kockára vágjuk, majd vajon kicsit előpirítjuk és friss petrezselyemzölddel összeforgatva nagyon röviden tovább pirítjuk.
- A krumplit apróra vágjuk, megfőzzük, összetörjük, majd vajjal és szerecsendióval kikeverjük.
Újabban toplista második helyére érkezett az Ultimate Sült Krumpli (petra receptje a nosalty.hu-n). A recept ennél egyszerűbb és gyorsabb már nem lehetne, a késztermék pedig a maga kívül ropogós - belül krémes mivoltában egyszerűen isteni. Részemről só helyett fetasajtot morzsoltam rá.
A mai post nem jöhetett volna létre a kerület nyuggereinek segítsége nélkül, akik reggel 4:20-kor már aktívan szocializáltak az utcán a kajaosztásra várva, ami viszont csak reggel 7-től aktuális. Főnököm és saját nevemben (előbbi nyilván örül, hogy 6:40-kor már kávéval a kezemben bent ülök a cégnél) szeretném küldeni az alábbi számot nekik:
Komolyan, vidéki gyerek vagyok, főút mellett nőttem fel és mint az vidéken megszokott, reggel 6:30-kor kötelezően elkezdtek flexelni a szomszédságban, de könyörgöm, 4 óra nyomorult 20 perckor még aludni kellene!