HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Szervizüzenet a jövőnek

2008.01.28. 18:45 dobozosgourmand

Kedves Jövőbeli Dobozos Gourmand,

A (túl)érett gorgonzola nem alkalmas kéksajt-salátadresszing készítéshez. A végeredmény keserű-hányásízű lesz, amitől keserű leszel és hányásízű lesz a szád.

Üdv,

  Múltbéli Dobozos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr100315139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása