HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Tejszínes feketeszeder leves, hagymás-gombás csirkemáj (InterFood)

2007.11.28. 13:43 rettenetes

A tegnapi förtelem után gurítottak egy hihetetlenül eltalált feketeszeder levest: finom krémesen tejszínes, tele finomabbnál finomabb szedrekkel, jó sokkal. Ettől egyszerűen oda voltam meg vissza. 305 forintos ára ne tévesszen meg senkit, ez egy dobozos műremek. Az InterFood úgy látszik a szélsőségeket szereti. Teljesen összezavarnak :) 7/7 természetesen.





Lányos zavaromat tetézve a csirkemáj szintén finom. Nem kemény, nem sózták be főzés előtt, nem főzték túl. A hagymából tisztességes szaftot varázsoltak, a gomba is remek. Megettem két apró, finom csirkemájat, keresem a többit... de nincs. Csak gomba. A krumpliból kapunk bőségesen, de még pár májat dobhattak volna mellé, így nincs meg az egyensúly. Finom, de kevés. 5/7 pont, de csakis a mennyiség miatt, ízre ott van a szeren. Mivel levest is rendeltem, ezért jóllaktam, de így önmagában nem lett volna elég. 470 forintot kóstált.

Szólj hozzá!

Címkék: interfood

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr99245422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása