HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Sonkába göngyölt csirkemell, saláta, palacsinta (Tőzsde)

2007.11.22. 12:39 dobozosgourmand

Fotó ma sincs, mert teljesen elmosódottak lettek, így marad a leírás.

A sonkába göngyölt csirkemell nyárson, citromos, zsályás pácban cikóriás jégsalátával, joghurtos öntettel 840Ft-ba került - és megérte. A hús kimondottan ízletes volt, csak a szokásos mirelit répáért és brokkoliért tudnék panaszt emelni. A salátaöntet szintén jól sikerült, a paradicsom sem volt annyira szottyadt, mint a múltkor. Meglepetésként a salátában nem találtam cikóriát, viszont előrekerült a múltkor elveszett radicchio, tehát jövő héten a radicchio helyett biztos cikóriát kapok. Az egyébként meggyőző ár és nagy adag miatt ez most megkapja a 7/7 pontot.

Desszertnek ananászos palacsintát (435Ft) kaptam, 3 darabot. Semmi gond nem volt vele, de ennyi pénz három palacsintáért és némi konzervananászért kicsit sok, marad 5/7.

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde ételfutár

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr1238070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása