HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Zöldségleves, paradicsomos húsgombóc (Tőzsde Ételfutár)

2007.11.21. 12:48 dobozosgourmand

Szolidáris vagyok a vasutasokkal, meg lusta is, így fotó ma nincs. Ellenben kaja van, elsőként egy zöldségleves, ami semmilyen nyomot nem hagyott bennem, egyrészt mert semmilyen volt, másrészt meg végigpofáztam az egész leveses részt az ebédből, így annyi maradt meg, hogy volt benne vegeta meg fagyasztott zöldség és nagyjából ennyi. 4/7.

A paradicsomos húsgombócok főtt burgonyával viszont igazán jól sikerült, a paradicsomszószt a legtöbb szállító elrontja, ez azonban teljesen rendben volt. A főtt krumpli is épp a megfelelőre volt főzve, jó minőségű krumpliból. A húsgombóc természetesen elsősorban rizsből állt, de ez nem sokat vont le az összképből. 7/7 pont.

A menü 530Ft-ba került, ennyiért már levegőt se lehet venni, szóval ma jó hasznot realizáltam a tőzsdén (bocs, ez szerintem is szar poén).

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde ételfutár

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr63236867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása