HTML

Dobozos Gourmand

Ebédet rendelünk és leírjuk, milyen volt.

Friss topikok

Linkblog

Breaking News: Nordsee jönni Magyarland

2007.11.16. 12:49 dobozosgourmand

Na jó, nem teljesen breaking a news, de csak most jutott eszembe. A Nordsee nevű, halételekre specializálódott német gyorsétterem-lánc várhatóan hamarosan üdvözletét teszi Magyarországon (gondolom Budapesten), aminek mindenki nagyon kell örüljön, mert végre lesz friss tengeri ételeket kínáló gyorsétterem nálunk is. Az árak nyilván csillagászati magasságokban lesznek a magyar viszonyokhoz képest, de ha képes vagy ott hagyni 1000+ magyar forintot egy szendvicsért a Subwayben, akkor egy normális lazacos szenyára se sajnáld a pénzt. A Nordsee holnapja sokkolóan www.nordsee.com, a legközelebbi éttermük Bécsben van és érdemes kipróbálni a mariahilferstrasszézés közben.

További hír, hogy jön a Häagen-Dazs amerikai kitaláltnevű prémium jégkrémmárka is. Biztos lesz, aki örülni fog, a magam részéről nem találtam olyan nagyon prémiumnak a jégkrémeiket az árazáson túl. Jönne inkább a Ben & Jerry's, Antwerpenben pölö láttam saját boltjukat. Hágendázsügyileg egyébként most kicsit zavaros a helyzet, mert most vagy a forrásom dolgozott elavult adatokkal, vagy itt valami másról van szó, de az új Arena Plaza Mall-ban is van hágendázsbót. Szóval, let's go to the mall!

Jönni fog a Starbucks is, szóval végre megnyílik az ultimate MacBook Pro-s chillout hely, a California Coffee Company szerintem be is zárhat vagy beköltözhetnek az Asus laptopos csóringer geekek. Nyitás után a fél magyar blogoszféra úgy fogja kezdeni a postokat, hogy "Tegnap a Starbucksban a Café Estima Blend® Fair Trade Certified™-omat
szürcsölgetve az jutott eszembe, hogy a webkettes szemantikában rejlő szinergiák apple apple jobs leopard ipod kihasználásával létrehozható kreatív közösségi rendszerek..." hűbazz alig várom.

Bővebben információk az fn.hu-n.

1 komment

Címkék: nordsee figyelő fn.hu häagen dazs

A bejegyzés trackback címe:

https://dobozosgourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr77231055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris 2008.08.19. 15:22:38

Hali

A nordsee a westend-ben lesz kb. szept 1. nyit ...
süti beállítások módosítása